SOFŐRBÉRLÉS

Ha Ön a vezetés helyett inkább a munkájára, tárgyalására vagy egyéb teendőjére szeretne koncentrálni utazása alatt, cégünk megbízható sofőrökkel áll a rendelkezésére. 

Alkalmi vagy folyamatos jelleggel, mi rugalmasan állunk az Ön igényeihez. 

Részletes információért, árajánlatért írjon nekünk email-t vagy hívja diszpécservonalunkat!Szervízben van autója? A saját autójával ment ki a reptérre, és nem akar több tízezer forint parkolást fizetni? Lemosatná az autóját, de már nincs ideje elvinni? 

Kérésére sofőrt biztosítunk, aki elszállítja a gépkocsiját az Ön által megjelölt helyről az Ön által megjelölt helyre, majd a gépkocsit átadja a megbízottjának!

Részletes információért, árajánlatért írjon nekünk email-t vagy hívja diszpécservonalunkat! 

Hívjon minket MOST:
+36 30 473 9379

Sofőrbérléssel kényelemben és biztonságban autózhat!

A saját autójával szeret mindenhová menni? Nem szívesen száll tömegközlekedési eszközre akkor sem, ha nincsen Önnél az autója? Nem kell lemondania a saját járműve nyújtotta kényelemről és biztonságról akkor sem, ha éppen nem tud vagy nem akar vezetni!

A sofőrbérlés egy olyan megoldás, amivel minden körülmények között tud élni. Ha ragaszkodik ahhoz, hogy mindenhová a saját autójával menjen, akkor már csak egy sofőr kell hozzá és minden el van intézve. Tudjuk, hogy bármi megtörténhet egyik pillanatról a másikra, ezért sokan ragaszkodnak a megbízható, jól ismert és biztonságot adó szokásaikhoz. A sofőrbérlés praktikus dolog akkor, ha munkából, eseményről, programról szeretne elindulni hazafelé, de már alkoholt fogyasztott vagy nem érzi ébernek magát, esetleg rossz a közérzete.

A sofőrbérlés Budapesten élő autó tulajdonosok számára igénybe vehető szolgáltatásunk. Keressen minket bizalommal, ha tudja magáról, hogy nem tud megválni a saját autója nyújtotta kényelemtől és biztonságtól! A taxival történő közlekedés még mindig nem ugyanaz, mintha autózna. Az autóját saját maga vezetheti, amit jól ismer, tisztán és rendben tart. Amikor olyan alkalom adódik, hogy nem tudja vezetni és nem is akarja ott hagyni valahol egy parkolóban, akkor a sofőrbérléssel a legegyszerűbben meg tudja oldani a helyzetet.

A sofőrbérlés lehetővé teszi, hogy az autója és Ön is biztonságban legyen, mert Önnek nem kell ott hagynia az autót és nem szükséges buszra szállnia sem vagy taxisra bíznia magát. A cégünk által alkalmazott sofőrök nappal és éjszaka is a legjobb teljesítményt nyújtják és vigyáznak Önre, valamint a járművére!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a sofőrbérléssel kapcsolatos szolgáltatásunk iránt, keressen minket bizalommal! Garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz a sofőrbérlés szolgáltatás színvonalával és egyike lesz az elégedett, visszatérő ügyfeleinknek! Szívesen megválaszoljuk minden felmerülő kérdését, csak lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

Cégadatok:

Gyors Pontos Rugalmas Sofőrszolgálat Bt.

Székhely: 1064 Budapest, Podmaniczky u. 57. 2/14.

Cégjegyzékszám: 01-06-792551

Adószám: 26140584-1-42